طب سنتی و گیاهان دارویی

درمان ام اس

درمان ام اس

 

بهترین و مهمترین غذا برای درمان بیماری ام اس ارده کنجد با شیره انگور است.

 

در غذاها می توان به فسنجان و بخصوص فسنجان بادام اشاره کرد و کسانی که گرمیشان بیشتر است در فسنجان از رب انار استفاده کنند.

 

زیتون ، بادام و انجیر روزی هرکدام 7 عدد صبح ظهر و شب به ترتیب میل شود.

 

روغن سیاه دانه در اندام تحتانی و مفاصلشان و زانو هایشان بمالند.

 

ترکیبی از سیاه دانه و عسل یک به سه (سه واحد عسل و یک واحد سیاه دانه) هر هشت ساعت یک قاشق مرباخوری مصرف کنند.

 

استشمام عطریات به طور مداوم داشته باشند به خصوص عطر ملایم مثل عطر محمدی

 

در مواقع نگرانی هایشان سردی اصلاَ نخورند.

 

شبها به هیچ وجه ماهی نخورند

.

درمان تکمیلی

 

زالو اندازی در سه نوبت

ام اس در طب سنتی

 

درمان ام اس٬ درمان ام اس از زبان دکتر خیراندیش٬ درمان ام اس از نظر دکتر خیراندیش٬ درمان ام اس با سیر٬ درمان ام اس با طب سنتی٬ درمان ام اس با عسل٬ درمان ام اس با کندر٬ درمان ام اس توسط دکتر خیراندیش٬ درمان ام اس حکیم خیراندیش٬ درمان ام اس خوش خیم٬ درمان ام اس در طب سنتی٬ درمان ام اس دکتر خیراندیش

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا