طب سنتی و دیابت

طب سنتی و دیابت

1- «گزنه» براي مرض قند مفيد است.

2- «كنگر» به درمان دیابت كمك مي‌كند.

3- مبتلايان به مرض قند مي‌توانند با «گلوتن» (يكي از مواد سفيده‌اي گندم) نان تهيه كرده و ميل نمايند.

4- قند «تمشك» براي مبتلايان به مرض قند مفيد و مداوا است.

5- ميوه‌ي «گردو» كه به چهار مغز معروف است يكي از داروهاي ضد مرض قند به حساب مي‌آيد.

6- اگر مبتلا به دیابت هستيد تا مي‌توانيد از «خيار» و «تخم خيار» استفاده كنيد.

7- عصاره ساقه‌هاي زيرزميني «مَرغ» مفيد است.

8- «سيب زميني ترشي» يك غذاي ايده‌آل براي مبتلايان به مرض قند مي‌باشد.

9- «گيلاس» براي مبتلايان به مرض قند مفيد است.

10- قند «فندق» براي مبتلايان به مرض قند مفيد است.

11- در برگ «شاه توت» يك ماده ضد قندي وجود دارد كه مرض قند را درمان كرده و قند خون را پايين مي‌آورد.

12- قند ميوه «توت فرنگي» براي مبتلايان به مرض قند مفيد است.

13- «قند زردك» نه تنها براي بيماران مبتلا به مرض قند ضرر ندارد بلكه به علّت داشتن انسولين گياهي، درمان اين مرض است.

14- دواي مرض قند در ساقه برگ «چغندر» قرار دارد.

15- قند «گلابي» براي مبتلايان به مرض قند ضرر ندارد بلكه مفيد است.

16- ميوه «سروناز» خنك بوده و براي معالجه مرض قند به كار مي‌رود.

17- سرشاخه‌هاي گلدار و برگ «افسنتين دريايي» درمان مرض قند است.

18- «زرده تخم‌مرغ» براي مبتلايان به مرض قند سود فراوان دارد.

19- آب نوع مسمايي «كدو» را گرفته، روي آن كمي «آب ليمو» ريخته و روزي يك ليوان ميل نماييد.

20- «پياز» داراي انسولين گياهي و اينولين هست و به همين جهت براي مبتلايان به مرض قند مفيد بوده و قند خون را پايين مي‌آورد.

21- «كدو» براي بيماران قند مفيد است.

22- انواع «درمنه» و «سنتوتين» قند ادرار را كم مي‌كند و يكي از داروهاي ضد مرض قند مي‌باشد.

23- «قنطوريون باريك» براي مرض قند توصيه شده است.

24- «پرتقال» براي بيماران مبتلا به قند بسيار نافع است.

25- «شاهي آبي» را خام خام يا به طور سالاد بخوريد.

26- «توت»، مخصوصاً توت خشك با وجودي كه قند دارد بسيار مفيد است. 27- 25 گرم برگ خشك «گردو» را در يك ليتر آب دم كنيد و صبح و شب يك ليوان از آن بنوشيد.

28- اخيراً در «هويج»، انسولين گياهي مخصوصي پيدا كرده‌اند كه بيماري قند را معالجه مي‌كند.

29- «سيب زميني» را به شكل آب‌پز پوره‌اي سرخ كنيد و يا تنوري بريان كرده مصرف نماييد.

30- بهتر است يك وعده غذاي خود را منحصر به «شلغم» كنيد.

31- «گوجه سبز»، «تخم گشنيز»، «آب غوره»، «برگ گردو»، «مورد سبز»، «ميوه‌هاي ترش»، «برگ لارك»، «كوچي كوچ» و «برگ باباآدم» مفيد مي‌باشند.

32- در بيماري قند خون، مصرف «بقولات» مفيد است.

33- كنترل وزن يكي از عوامل مهم در كنترل قند خون است.

34- ورزش در درمان بيماري قند حياتي است.

35- «پياز» و «سير» براي كاهش قند خون بسيار مؤثر هستند.

36- «جوانه جو» داراي ماده‌اي است كه قند خون را پايين‌تر مي‌آورد.

37- در هر يكصد گرم «سيب» 25 گرم «ويتامين A»، 5 گرم «ويتامين B» و 20 گرم «ويتامين C» وجود دارد. براي جلوگيري از ابتلا به بيماري قند (فلبيت) خوردن سيب بسيار مفيد است.

38- مقدار چهل گرم از پوست يا برگ «درخت فندق» را در يك ليتر آب به مدّت پنج دقيقه بجوشانيد. صاف و شيرين كنيد. روزي 4 يا 5 بار، هربار نيم فنجان به فاصله معين بنوشيد.

39- آب فشرده ميوه «گواوا» براي ديابت مفيد است .

40- «لوبياي خشك» يكي از مؤثرترين مواد غذايي تنظيم كننده قند خون است .

41- مصرف «علف چشمه» در بيماري قند تأثير مثبت و شفابخش دارد .

42- در چين از «نخودفرنگي» براي بيماري قند استفاده مي‌شود.

43- از «مريم گلي» به عنوان كم كردن مقدار قند خون استفاده مي‌شود.

درمان دیابت با طب سنتی

 

درمان دیابت٬ درمان دیابت با حجامت٬ درمان دیابت با داروهای گیاهی٬ درمان دیابت با زالو٬ درمان دیابت با طب سنتی٬ درمان دیابت با گیاهان دارویی٬ درمان دیابت در طب سنتی٬ درمان دیابت نوع 1 با طب سنتی٬ درمان دیابت نوع 2 با طب سنتی٬ درمان مرض قند با طب سنتی٬ درمان مرض قند در طب سنتی٬ دیابت و طب سنتی٬ طب سنتی و دیابت٬ طب سنتی و مرض قند