کیست مویی و درمان آن در طب سنتی
کیست مویی و درمان آن در طب سنتی
کیست پیلونیدال یا سینوس پیلونیدال یک کیسه کوچک پوستی حاوی مو در قسمت پایین کمر است. این بیماری در جنگ جهانی دوم به نام بیماری رانندگان جیپ معروف بود. این کیست به صورت یک منفذ پوستی کوچک نمایان شده و گاهی چیزی بیش از یک فرورفتگی حاوی چند موی پیچیده نیست. بیماری پیلونیدال به شکل یک آبسه حاد یا سینوس تخلیه شونده در ناحیه ساکرو کوسیکس بروز میکند. این کیست یا آبسه معمولا در انتهایی ترین نقطه ستون فقرات ایجاد میشود . این کیست مستعد عفونت است. کیستهای پیلونیدال در افراد سیاه پوست ناشایع است.
هر دو جنس مبتلا میشوند ولی در مردان شایعتر است. عفونت کیست معمولاً در اوایل بزرگسالی (۴۰-۱۸ سال) آغاز میشود. بیشترین رده سنی بین ۱۶ تا ۲۶ میباشد.
از نظر آماری از هر ۱۰۰ هزار نفر ۲۶ نفر به این بیماری مبتلا میشود.
مراحل درمان
هر روز صبح ناشتا یک قاسق چای خوری سیاه دانه به همراه کمی عسل به مدت 40 روز مصرف شود.
3 روش برای درمان وجود دارد:
1 – قرار دادن 3 الی 5 عدد زالوی متوسط اطراف محل زخم , زالو ها عفونت ها را تخلیه کرده و مشکل رفع می شود 1 الی 2 جلسه زالو درمانی کافی است
2 – بادکش کردن روی زخم باعث تخلیه عفونت ها شده و عفونت ها بیرون می ایند و مشکل رفع می شود
3 – که راحت ترین روش است مقداری الکل از داروخانه تهیه کرده و به موضع زخم بریزید پس از چند دقیقه عفونت ها خود به خود خارج می شود و مشکل بر طرف می شود و نیازی به جراحی نیست.
توصیه : افراد سعی کنند بهداشت را رعایت کنند و حداکثر ماهی یکبار بدنشان را بویژه زیر بغل ها بین دوران و زیر ناف را با نوره یا واجبین از موهای زائد عاری کنند تا هم از خواص واجبین بهره مند شوند و هم دچار بیماری های عفونی نظیر سینوس پیلونیدال نشوند .
درمان خیلی راحته ولی نداشتن اطلاعات باعث هزینه های اضافی میشه
درمان کیست مویی٬ درمان کیست مویی با بادکش٬ درمان کیست مویی با حجامت٬ درمان کیست مویی با دارو٬ درمان کیست مویی با رالو درمانی٬ درمان کیست مویی با زالو٬ درمان کیست مویی خیراندیش٬ زالو درمانی برای کیست مویی٬ کیست مویی٬ کیست مویی باسن٬ کیست مویی بعد از عمل٬ کیست مویی پشت کمر٬ کیست مویی چیست٬ کیست مویی کمر