طب سنتی و گیاهان دارویی

مصلح غذاها

مصلح غذاها

مصلح به دو معنا میتواند باشد

قسمت اول

به معنای جلوگیری از ضرر و زیان مصرف آن مفرده بدون مصلح است.

قسمت دوم

به معنای بهتر و مطلوب بودن اجتماع آن مفرده و ایجاد خواص ویژه در ترکیب هنگام مصرف غذاها لازم است که “مصلح“های آنها هم مصرف شود ، در واقع رعایت این نکته باعث هضم و جذب بهتر موادغذایی در بدن میشود و چنانچه، غذایی، دارای عوارض جانبی باشد درصورت مصرف بامصلح ،کمتر دچار آن عوارض خواهیم شد و یا استفاده از مصلح خاص، موجب ایجاد خواص ویژه ای خواهد شد.

مصلح های ذیل بر اساس احادیث معصومین علیهم السلام می باشد.

قسمت اول

(پنیر :گردو، خربزه)

(ماست :زنیان)

(ماهی : عسل یا خرما)

قسمت دوم

(نان :زنیان)

(گوشت گاو :خرما، برگ چغندر)

(عدس :کدو)

(کله گوسفند :سویق)

(بادمجان :روغن زیتون)

(خربزه :شکر سرخ)

(تخم مرغ :پیاز،گوشت)

(خرما :آب ولرم)

(سرکه :روغن زيتون)

(خیار :خرما،نمک)

(خربزه :شکر سرخ، خرما، پنیر)

(برنج :روغن شحم، سماق)

(سیاهدانه :عسل)

(تره :نمک)

(آویشن :نمک)

(گردو :زنیان، پنیر)

(زنجبیل :عسل)

(شوید :عسل)

(شیر:آرد، خرما، عسل)

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا