افزایش شیر مادر در طب سنتی

افزایش شیر مادر در طب سنتی

دوران شیردهی دورانی است که مادر باید توجه زیادی به تغذیه و سلامت خود داشته باشد. نگران بودن در مورد منابع شیر از آغاز شیردهی امری طبیعی می باشد. تغذیه از شیر مادر برای کودک بسیار بهتر از شیر خشک می باشد. تحریک اعصاب در طول شیردهی به تولید شیر بیشتر در سینه ها کمک می کند. اگر قصد دارید تا زیاد شدن شیر مادر را تجربه کنید از گیاهان و غذاهایی که تولید شیر را افزایش می دهند استفاده کنید.

مادر موارد زیر را رعایت کند تا شیرش گرم شود:

شبی یک لیوان عرق رازیانه با کمی عسل به غیر از پریودی(۱۲۰ شب)

 

خرما روزی ۷ عدد. بادام درختی روزی ۱۴ عدد دانه دانه میل شود. ارده با شیره انگور ۵ وعده درهفته.انجیر شبی ۷ عدد.مویز۲۱ عدد. سنجد . نخود . شیر و خرما .جوانه گندم یا بلغور گندم

 

سیب .انگور.خربزه.گلابی.به توصیه میشود.

افزایش شیر مادر در طب سنتی

 

کاهش سردیها مخصوصا لبنیات.گوجه.خیار.هندوانه.ماهی

 

توجه بسیار مهم:

 

بهترین جایگزین شیر مادر آب انگور است. در فصل هایی که آب انگور نیست سه ق غذاخوری شیره انگور در یک لیوان آب جوش ولرم حل کرده به بچه بدهید.

 

افزایش شیر مادر٬ افزایش شیر مادر با چه دارویی٬ افزایش شیر مادر با داروی گیاهی٬ افزایش شیر مادر با شنبلیله٬ افزایش شیر مادر با طب سنتی٬ افزایش شیر مادر با گیاهان دارویی٬ افزایش شیر مادر تازه زایمان کرده٬ افزایش شیر مادر در اواخر بارداری٬ افزایش شیر مادر در اوایل زایمان٬ افزایش شیر مادر در طب سنتی٬ افزایش شیر مادر در ماه نهم بارداری